Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Statistieken

Vandaag 15
Deze week 265
Deze maand 2280
Sinds 11-2008 774633

Adverteren 

 

Informatie over adverteren op deze site.

 

Talennet trekt dagelijks vele unieke bezoekers en is daarom een aantrekkelijke website om op te adverteren. Kijk eens bij onze statistieken aan de linkerkant van deze pagina.

Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden.

 

Tekstlinks
Wat? Een tekstlink is een stukje tekst die als link naar uw website functioneert.
Waar op de site? Een tekstlink komt op de linkpagina te staan in een toepasselijke rubriek.
Resultaten: Kliks en een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de link.
Voor wie? Bedrijven die vooral het aantal doorkliks belangrijk vinden.
Kosten: €3,- per link per maand. Twee links voor €5,-. Drie links voor €7,-.

 

Banner/linkscombinatie
Wat? Een banner/linkscombinatie geeft uw bedrijf maximale aandacht. Een banner/linkscombinatie bestaat uit een logo of bewegende banner (max. H60 X B250) + 5 tekstlinks.
Waar op de site? Één banner/linkscombinatie verschijnt op ongeveer een vijfde deel van de website. Hiertoe is de site in 5 delen of thema's verdeeld (zie schema onderaan deze pagina). U kunt zelf kiezen op welk deel van de site uw banner/linkscombinatie getoond moet worden. De advertentie verschijnt ook op alle dieperliggende pagina's. Deze reclameblokken staan aan de rechterzijde van de pagina, met uitzondering van de linkpagina en het forum. Wanneer u een banner/linkscombinatie huurt krijgt u gratis een link op de linkpagina in een toepasselijke rubriek.
Resultaten: Views, kliks en naamsbekendheid. Een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de links.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die én views én kliks belangrijk vinden.
Eigen beheer: Wanneer u voor deze advertentievorm kiest krijgt u een inlognaam en wachtwoord waarmee u zelf uw advertentie kunt bewerken. Zo zijn uw gegevens altijd actueel.
Kosten:
€8,- per thema per maand.
€15,- voor twee thema's.
€21,- voor drie thema's.
€26,- voor vier thema's.
€30,- voor allevijf de thema's (het blok wordt dan zichtbaar op vrijwel iedere afzonderlijke pagina van de site).
Bekijk voorbeelden van deze advertentievorm....

 

Opname in het cursusoverzicht
Wat? Uw bedrijf krijgt een uitgebreide beschrijving gevolgd door een link. Potentiële cursisten kunnen zo snel kennismaken met uw bedrijf en daarna doorklikken en een cursus boeken.
Waar op de site? Uw bedrijf wordt opgenomen in de rubriek taalcursussen.
Resultaten: Views en kliks, naamsbekendheid. Een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de links.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die én views én kliks belangrijk vinden, en hun bedrijf graag onder de aandacht brengen van potentiële klanten die al gericht aan het zoeken zijn naar een taalcursus.
Eigen beheer: Wanneer u voor deze advertentievorm kiest krijgt u een inlognaam en wachtwoord waarmee u zelf uw advertentie kunt bewerken. Zo zijn uw gegevens altijd actueel.
Kosten: €5,- per maand. In de subrubriek taalcursussen met begeleiding van een docent is de eerste advertentie op een Talennetsite zelfs helemaal gratis! Bedrijven die één taalcursus aanbieden betalen dus helemaal niets!

 

Recensies en artikelen
Wat? Advertenties worden vaak gezien iets dat naast de gewone content staat en zelfs daarvan afleidt. Met recensies en/of artikelen wordt er op basis van het product dat u wilt verkopen relevante content geschreven voor de bezoeker. De tekst over uw product mengt zich moeiteloos tussen de andere content en zal door de bezoeker niet als reclame ervaren worden, en daardoor een positievere indruk achterlaten. Zo'n artikel kan in de vorm van een interview of een recensie. Het wordt een goed en eerlijk verhaal over uw bedrijf, een verhaal dat mensen aanspreekt. Uiteraard komt er ook een link naar uw website bij het artikel.
Waar op de site? Bij nieuws of literatuur.
Resultaten: Bekendheid van uw product, content die door de bezoekers goed gelezen wordt, en kliks.
Voor wie: Voor ieder bedrijf dat zijn product door middel van een goed verhaal onder de aandacht wil brengen.
Kosten: In overleg

 

Onderwerpgerelateerde reclame
Wat? Op deze site wordt vocabulaire aangeboden over verschillende onderwerpen. Bedrijven die producten verkopen die te maken hebben met deze onderwerpen kunnen op die pagina's met hun producten adverteren.
Waar op de site? Bij de woordenboeken en de handige woorden en zinnen.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die geen taalstudieproducten aanbieden.
Kosten: €2,- per pagina per maand.
Bekijk een voorbeeld van deze advertentievorm...

 

 

Advertenties op maat
De mogelijkheden tot adverteren beperken zich niet tot tekstlinks en banners. Wij werken graag mee aan creatieve advertentie-oplossingen. Te denken valt aan viral-campagnes, wedstrijden (met bijvoorbeeld uw product als prijs), nieuwsberichten, interviews, etc.

 

 

Kortingen
Talennet bestaat uit een groot aantal websites. Wanneer u besluit op meerdere websites te adverteren kunnen wij oplopende korting bieden. Hoe groter het aantal sites waarop u adverteert, hoe hoger de korting.
Ook wanneer u besluit om voor langere tijd te adverteren geniet u oplopende korting. Naarmate de advertentieperiode langer duurt, wordt uw korting groter.

 

 

Verdeling van de site in thema's

 

Verdeling van de site in 5 thema's
Citaat van de dag

" Ik zie hoe de wereld langzaam steeds meer in een woestijn herschapen wordt, ik hoor steeds harder de aanrollende donder, die ook ons zal doden, ik voel het leed van miljoenen mensen en toch, als ik naar de hemel kijk, denk ik dat alles zich weer ten goede zal wenden, dat ook deze hardheid zal ophouden, dat er weer rust en vrede in de wereldorde zal komen. " - Anne Frank -
(1929-1945)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.

Meer Germaanse talen bij Talennet

Engels, Duits, Zwitserduits, Nedersaksisch, Fries, Limburgs, Deens, Noors, Zweeds, Ijslands, Faeröers, Jiddisch en Zuid-Afrikaans.